Pronájem RODINNÉHO DOMU 4+kk, 107 m2, pozemek 1.158 m2, Velká Dobrá, okr. Kladno

Pod zahrady, Velká Dobrá, Kladno

Rodinný dům, konstrukce: Montovaná, obytná: 107 m2, zastavěná: 132 m2, pozemek: 1158 m2, stav: Nízkoenergetický, stav: Novostavba, lokalita: Okraj obce, Parkování

Cena očekávaná klientem
Info v RK

Prodáno za
Info v RK

+ 5 fotky Zobrazit více

K pronájmu nabízíme právě dokončenou novostavbu rodinného domu o velikosti 4+kk. Jedná se o nízkoenergetický dům (en. třída B - velmi úsporná) s obytnou plochou 90 m2, k domu náleží také 17 m2 terasa, která vybízí k posezení s přáteli, velkou zahradu zase využijí Vaše děti nebo vychovaný pejsek a na pozemku o celkové rozloze 1.158 m2 navíc pohodlně zaparkujete 4 osobní automobily. Měsíční náklady na provoz této nemovitosti činí 3.250,- Kč.
Dům je umístěn ve velmi klidné okrajové části obce, která zajišťuje dostatek soukromí a výhled do zeleně, ale zároveň se nachází pouhé 2 minuty od nájezdu na dálnici D6 (exit 16 Velká Dobrá) a poskytuje tedy výbornou dopravní dostupnost do Prahy, do Kladna, na pražský okruh, na letiště, atd.
Dispozice domu je řešena velmi prakticky, v jedné části se nachází hlavní ložnice s vlastní koupelnou s WC a menší šatnou, uprostřed je obývací část s kuchyňským koutem a v druhé části domu jsou dva dětské pokoje a hlavní koupelna s toaletou.
Dům je k nastěhování od 1. 9. 2020, případně dle dohody. V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.